Milde Chili Con Carne

Nodig voor 4 personen

  • olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 500 g gehakt
  • 2 gesnipperde uien,
  • 1blikje tomatenpuree (à 140 g)
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden
  • 1 zakje Chili con Carne kruiden van Versteegen 
  • 1 blik bruine bonen a 800 gram, uitgelekt
 
Bereiden
Verhit wat boter of olie in een braadpan of wok en bak de knoflook een minuut. Rul dan het gehakt mooi bruin. Voeg hier de chillimix, de uien, het blikje tomatenpuree en de paprika aan toe en laat het geheel even aanfruiten. Blus vervolgens af met 100 ml water en laat het geheel even doorkoken. voeg de bruine bonen toe. Verwarm de Chili Con Carne onder voortdurend omscheppen. Wij eten Chilli Con Carne eigenlijk altijd met basmatirijst. Maar het kan natuurlijk ook met stokbrood en salade. Tabasco op tafel voor de liefhebber!!
 
Wil je liever je eigen Chili Con Carne kruidenmix maken? Kijk dan op mijn pagina met kruidenmixen.